Információk

Információk leendő utasainknak

Cégünk több mint tíz éves rutinnal rendelkezik a repülőtéri transzfer szolgáltatásban, delegációk, konferenciára érkező csoportok szállításában, városon belül történő mozgatásukban. Minibuszunk gyűjtő-terítő járatként szállítja az utasokat elsősorban a Liszt Ferenc repülőtér és Budapest bármely pontja között.

Hét férőhelyes kisbuszaink klímával, ingyenes wifi szolgáltatással és 220 voltos aljzattal vannak felszerelve.

Vállaljuk egyéni utasok, családok és kis csoportok szállítását 15 főig, de nagyobb látogatói csoportok esetén is állunk rendelkezésre.

Szolgáltatásunk árai mindig előzetes egyeztetés alapján kerülnek megállapításra, nem tartalmaznak további rejtett költségeket, így senkit nem érhet kellemetlen meglepetés útjának végeztével.

Biztonság

A cégünk Magyarországon hivatalosan bejegyzett személyszállító cég. Ügyfeleink a teljes utazási idő alatt érvényes balesetbiztosítással rendelkeznek.

Mikrobuszainkat 15 éves vezetési tapasztalattal, hivatásos jogosítvánnyal és a szolgáltatáshoz szükséges orvosi alkalmassággal rendelkező, idegen nyelveket is beszélő sofőrök vezetik.

A gépjármű vezetője kitűnő városismerettel rendelkezik. Az utasfelvétel ütemezése minden esetben garantálja, hogy ügyfeleink időben érkezzenek a repülőtérre.

Emellett a BXL Transfer a piacon egyedülálló módon létrehozott egy alapot, amelyből vis maior miatt bekövetkező járatlekésés esetén kártérítést nyújt az utasok részére, személyenként 100 euró kerethatárig.

Reptéri transzfer - autópark
utasszállítás

Induláskor

A mikrobusz a repülőtársaságok által ajánlottan, az indulást megelőző másfél-két órával korábban érkezik az utasokkal a Liszt Ferenc repülőtérre. A várostól való távolság miatt (6-30 km) az utasfelvétel a kiérkezést megelőzően másfél órával kezdődik és háromnegyed órával végződik.

Az utasok felvételének sorrendjét cégünk a forgalmi viszonyoknak megfelelően, illetve a címek figyelembe vételével határozza meg.

Reptéri indulás

Érkezésnél

A Liszt Ferenc repülőtérre való megérkezést követően az utasokat az épületen belül, az előtérben várjuk egy BXL Transfer feliratú táblával.

A reptérről az utasok címre történő szállításakor a sorrendet a forgalmi viszonyok és a címek alapján alakítjuk ki, hogy az utasok a lehető leggyorsabban céljukhoz érjenek.

foglalas_repteri_transzfer

Foglalás

Foglalni legegyszerűbben online rendszerünkön keresztül tud. Amennyiben az ott található lehetőségektől eltérő igénye merül fel, úgy megkereshet minket a kapcsolat fül alatt található egyéb elérhetőségeinken.

A foglalás menete a következő. Az elküldött foglalási igényre a rendszer automatikus válaszüzenetet küld. Cégünk ezt követően összeveti az utas foglalási igényét az adott napra és járatra leadott foglalásokkal, majd egy második e-mailt küld, hogy tudja-e vállalni az adott foglalást vagy sem.

Online foglalás

Válaszolni csak a foglalási rendszeren, e-mailben vagy sms-ben leadott foglalásokra áll módunkban.

E-mail címünk az alábbi: foglalas@bxltransfer.hu

A leadott foglalási igényekre minden nap 9-21 óra között áll módunkban válaszolni, de ezt lehetőségeinkhez mérten minél hamarabb megtesszük.

Fizetés módja

Utazási viteldíjának rendezésére két fizetési mód közül tud választani cégünknél.

Készpénz:

A foglalt út végén, célba érkezéskor, szolgáltatásunk ellenértékét a sofőrrel tudja készpénzben rendezni.

Átutalás:

Az út megkezdéséig átutalással egyenlítheti ki a viteldíjat, amelyről a banki igazolást kérjük, küldje el e-mailben az utazás megkezdése előtt, vagy hozza magával a szolgáltatásunk igénybevételéhez. Kérjük, a megjegyzés rovatban minden esetben tüntesse fel az utas nevét és utazása dátumát.

Az utaláshoz szükséges adatok:

Fizetés módjai

Számlatulajdonos neve: SONATRACK Kft.

Számlaszámok:

Bank: GRÁNIT BANK

FORINT: 12100011-17791993-00000000

EUR: 12100011-10228472-00000000

IBAN: HU22121000111022847200000000

SWIFT (BIC) kód: GNBAHUHB

Megjegyzés: utas neve és az utazás dátuma (hó, nap)